Ski og mosjon

Få råd til skiferien med disse tipsene

De siste månedene har alt blitt dyrere. Matvarer har blitt dyrere. Drivstoff har blitt dyrere. Renten er økt gjentatte ganger med både en kvart og en halv prosent. Lønningene har i samme tidsrom ikke fulgt den samme utviklingen. Det gjør at hver enkelt har mindre å rutte med økonomisk. Dette er ingen gunstig situasjon, og mange er usikre på hva de kan gjøre for å bedre råd.

Nå ligger vinteren på lur og da er det mange som ønsker å dra på en skikkelig skiferie, enten det er til Oppdal, Chamonix eller Åre. Nordmenn er glade i å gå eller stå på ski. Mange driver med langrenn, mens andre trives bedre med slalåm og utfor. En skiferie kan være kostbart det også. For det første trenger man riktig utstyr, både ski, bindinger, sko og skiklær. For det andre må man betale dagspass i bakken og eventuell overnatting hvis man ikke har hytte. I denne artikkelen presenterer vi det vi mener er noen gode tips for å få råd til skiferien man har drømt om.

Bestill snus på nett

Mange nordmenn snuser. Det er et faktum. Snus er kjempevanskelig å slutte med og koster en del penger. Heldigvis finnes det rimeligere alternativer. Med Snushjem kan man kjøpe de samme snusboksene rimeligere enn man har mulighet til i dagligvarebutikkene eller på bensinstasjonene. I tillegg er det med Snushjem fri frakt og rask levering. Dette gjør Snushjem til en trygg og god investering, og gir med det muligheten til å spare noen kroner.

Vær tidlig ute med å bestille skiferien

En feil mange gjør er at de bestiller skiferien de drømmer om i siste liten. Da er prisene blitt presset opp og man må ut med mye mer penger. Ved å være tidlig ute har man tid til å lete etter de beste tilbudene og gjøre noen kupp. Dette gjelder både ved bestilling av overnatting og eventuell transport til ønsket destinasjon, men også når det gjelder klær og utstyr.

Gå gjennom økonomien din

Mange mangler rett og slett oversikt over egen økonomi. Dette gjør at de ikke vet hva de bruker penger på. De fleste vil oppleve at de har skjulte utgifter som de verken vet om, eller behøver, hvis de tar en grundig gjennomgang av økonomien og setter opp et budsjett. Å kutte ut unødvendige utgifter er et godt tips for å få bedre råd generelt og kunne unne seg det man ønsker seg, for eksempel en skiferie.