Ski og mosjon

Hvordan spare penger til vinterens skiferie?

Vi er inne i en slags liten finanskrise nok en gang.

Boligprisene går opp, bensinprisen går opp, matprisene øker, renta går opp. Det er nesten ingenting som blir billigere, bortsett fra en ting. Selv om mange har fått høyere strømregning, så er framtiden for elektriske løsninger gode. Snart vil strømprisen stabilisere seg over hele landet, og mange steder har den allerede gått tilbake til vanlige nivåer.

Men er de av dem som fortsatt sliter og ikke helt har kommet i gang med det grønne skiftet? Da bør du lese om hvordan du kan få råd til nye ski og skikort i bakken til vinteren.

Sett i gang revolusjonen

Vi mener ikke bokstavelig talt, men revolusjoner måten du skaffer deg lys og varme på. For Tibber gir deg muligheten til å bli miljønøytral og tjene på strøm. De har så mange smarte enheter som hjelper deg med strømforbruket. De vil gjøre det enklere å lade bilen og vaske klærne rimeligst.

Denne revolusjonen er svært enkel, for Tibber er garantist for lavere strømregninger. Med appen Smarter Power tar Tibber strømsparing til et nytt nivå. Appen er veldig intuitiv og forklarende, og passer på slik at parameterne alltid peker i riktig retning. Den retningen du kanskje ser til, er vinteren, som du nå kan bli din beste vinterferie med ski -og hyttekos.

Begynn grønt nå – gled deg til det hvite teppet senere

Dersom du begynner med Tibber nå, vil du kanskje ikke merke noen forskjell med en gang. Men sakte men sikkert blir du bedre til å styre hjemmet med appen, slik at du kan konsentrere deg om forberedelsene til skiferien. Etter kort tid vil det merkes på strømregningen.

Og husk, slike miljøtiltak har ikke bare effekt på lommeboka di, men også slik at det legger seg et hvitt teppe av snø neste vinter også.