Ski og mosjon

Sikker transport av skiutstyr med worksystems

Når du skal ha med deg mye utstyr, gjelder det å pakke det på en trygg måte. Lasten skal selvsagt ikke bli skadet, men det er også viktig at ikke du eller passasjerene i bilen blir skadet av utstyret og bagasjen dersom det skjer et uhell. Heldigvis finnes det gode måter å sikre for eksempel skiutstyr, enten i bilen, på lasteplanet eller på taket. Sjekk utvalget hos Worksystems, og finn noe som passer.

Hva tilbyr worksystems?

Selv om praktisk bilinnredning fra worksystem først og fremst er beregnet på firmabiler, finnes det også løsninger som passer for skientusiaster. Du kan få hyller, skuffer og reoler i bilen, for oppbevaring av ski og tilbehør. Worksystem har også lasteplanutstyr, som hardtop til pickup. Med en hardtop er utstyret på lasteplanet beskyttet mot vær og vind og mot tyveri. Har du varebil, kan det også være lurt å ha beskyttelseskledning og lastsikring bak, både for å beskytte bagasjen og for å beskytte bilen mot riper og skader. Hos worksystem finner du også ekstralys, arbeidslys og varsellys, samt ulike former for sikkerhetsutstyr og stylingprodukter. Her er det mye for alle som elsker bil og praktiske løsninger.

Gjør pakking enklere

Gode løsninger for sikring av last gjør det enklere å pakke. Det blir dessuten enklere å holde oversikten og dermed finne det du trenger når du kommer fram. Med Worksystem kan du rett og slett få en enklere ferie, for som skientusiast er det kanskje mye du skal ha med deg. Enda mer blir det når hele familien eller vennegjengen skal være med. Da er det praktisk å ha en stor bil med plass til alt, uten at det går på sikkerheten løs.

Opplev norske skidestinasjoner

Med utstyret pakket i bilen, er det enkelt å komme seg rundt til ulike skisteder i Norge. Utforsk gjerne nye steder hver vinter, for det er mulig å stå på ski i veldig variert landskap. Tenk sikkerhet også i løypa, og lær deg litt om skredterreng og hvordan du ferdes trygt. Ja, det er herlig med bratte, hvite fjellsider, men sørg for at skituren ender godt både for deg og de andre som er med. Vis respekt for vær og vind, og snakk gjerne med lokale guider som kan fortelle deg mer om forholdene akkurat der du befinner deg. Hvis det er dårlig vær eller høy skredfare, kan du velge en annen rute akkurat den dagen, for å være på den sikre siden.