Ski og mosjon

Her finner du Norges flotteste skianlegg

Skisporten står sterkt i Norge og både langrenn og alpint er to veldig populære idretter blant den norske befolkning. Det finnes utrolig mange bra anlegg og fasiliteter i landet for å bedrive skisport, disse skal vi komme nærmere inn på i denne artikkelen.

Mange drømmer om en vinter- eller påskeferie på fjellet med familie eller venner, men om man ikke har egen hytte kan det være vanskelig å velge hvor man skal legge turen. De fleste ender da opp med å leie en hytte ved et av de større anleggende i Norge. Om man virkelig brenner for ski og vintersport vil derimot det beste ofte være å kjøpe sin egen hytte, man har da sitt eget sted man kan innrede og behandle som sitt eget. Om du vil fullføre drømmen om hyttekjøp vil de fleste benytte seg av et lån for finansiering, om du ønsker å sammenligne ulike lån kan du benytte Nettavisen.no/forbrukslån/ for å finne lånet som passer deg best.

– Trysil

Trysil finner du Norges største skianlegg med hele 31 heiser og 68 ulike nedfartsveier. På Trysil finner man bakker for alle nivåer og ferdigheter og i tillegg finnes mange kilometer med flotte langrennsløyper å boltre seg i.

– Hemsedal

Hemsedal er at Norges absolutt mest populære skisentre, her er det topp fasiliteter for både alpint, langrenn og afterski. Hemsedal har en veldig lang vintersesong så har behøver man ikke bekymre seg for dårlige forhold om det er en sen påske.

– Voss

På Vestlandet finner man også et av Norges aller vakreste anlegg, med spektakulære fjell og bratte bakker. Her kan du også prøve deg i en internasjonal storslalåm- og super-G løype. Voss byr også på flotte muligheter for pudderkjøring utenfor de oppkjørte løypene, her er det bara fantasien som setter grenser.

Det finnes utrolig mange flotte skianlegg i Norge og uansett om du ønsker å kjøpe en fast hytte eller bare leie noe for ferien er mulighetene mange. Ikke la vinteren passere, kom deg ut på skieventyr du også!