Vakker utsikt over snødekte fjell
Ski og mosjon

Insta-imperiumet vokser i ski-verdenen!

Mange tenker at ski og snø hører sammen, men vi kan også gjøre mye spennende med ski på vannet. Mange nordmenn er vokst opp med ski, enten til vanns eller til lands i Norge. Vi har dessuten en eventyrlig skihistorie bak oss, spesielt når det gjelder i forhold til snø, og ikke minst ulike sportsgrener. Men så har vi også en unik “lekepark” til å boltre oss på når det gjelder ski og snø, vann og ski. Det finnes mange stilige måter å ta bilder av ski som vil tiltrekker nysgjerrige tilskuere. Det gjelder bare å være litt kreativ. Ski på venn eller land, det er fremdeles en vintersport for oss nordmenn, selv om vi bolter oss til vanns på vakre sommerdager.

Old fashion ski

Vil du bli sett og lagt merke til på neste party da bør du ta en kikk innom https://www.partyking.no/. Eller kanskje du vil sette en ekstra spiss på den nesten festen du planlegger? Her vil du finne kostymer og klær, tilbehør og mye annet morsomt til den neste festen du skal på, eller arrangere selv. Du finner ikke bare ting og tilbehør til den neste festen, med er også¨mulig å bestille ulik mat, drikke, gotteri og snacks som du kan tilby gjestene dine. Dette er en super måte å planlegge en festlig anledning, både med eller uten tema. Selve nettsiden legger opp til ulike kreative ideer enten du ønsker å planlegge en liten sammenkomst med venner, eller et større arrangement. Det er faktisk ikke så dyrt heller å bestille hverken mat, eller ulikt tilbehør som du kan pynte hjemmet eller festlokalet med. Om du ønsker å velge et tema for tilstelningen din er dette fullt mulig. Du finner gode tips og forslag til dette. Når karnevalstiden, eller halloween, nærmer seg, er det et godt og spennende utvalg av kostymer som du lett kan bestille og få fraktet hjem til deg.

Instagram og tema

Kalde forfriskninger på fjellet

Det er så mange spennende, flotte, artige, morsomme og ikke minst kreative bilder på Instagarm etter hvert, og jo bedre foto du legger ut, sammen med en bra hashtagg kan det fort bli flere følgere på konten din. Mange bruker instagram for å vise ulike bilder som vise litt klipp av livet deres. Kanskje av forskjellige situasjoner eller hendelser som de legger ut, og ønsker å dele med venner og kjente. Mens andre bruker denne form for sosialt media til å tiltrekke seg kunder, og selvfølgelig følger. Det er ikke alltid like lett å finne ut hvordan vi skal få mange følgere . Selv om vi kanskje har nesten 60 000 følgere på vårt sosiale media er det ikke ensbetydende med at vi har like mange” likes”. Det er ikke alle som tenker over dette. Et bilde eller foto må få “likes”. Da først vet vi at det er et bilde som er blitt lagt merke til. Bilder og hashtagg er hovedfokus. Det er viktig å finne de rette bildene som tiltrekker, og da gjerne litt annerledes foto som blir lagt merke til, sammen med et eller flere ord som passer tii